Halong Bay, Hue, Hoi An, Nha Trang

Blijf op de hoogte en volg Eefje

03 November 2007 | Vietnam, Nha Trang

Halong Bay:

Nadat Femke vertokken was naar Bangkok ben ik met een georganiseerde tour naar Halong Bay gegaan. Deze trip bestond uit drie dagen waarvan je een nacht op de boot sliep en een nacht in een hotel.
Op de boot leerde ik al snel een leuke groep meiden (2 Ierse en 1 franse) kennen. Waarmee ik ook een kamer deelde op de boot.
De eerste dag op de boot zijn we langs grotten geweest en hebben we kano gevaren. Het is hier ontzettend mooi alleen een beetje jammer dat het zo mist.
De tweede dag werden we aan wal gedropt om een trekking te doen door het National park. De middag hebben we heerlijk doorgebracht aan het strand.
De derde dag hebben we nog wat rond gevaren en werden eind van de middag weer terug gebracht naar Hanoi.

In Hanoi heb ik nog een dagje rond gelopen en All stars gekocht. Die kun je hier namelijk op elke hoek van de straat kopen.

De volgende dag ben ik samen met de meiden van de boot vetrokken met de nachtbus naar Hue.

Hue:
Rond 11.00 uur (5uur vetraging) aangekomen in Hue. Ik heb hier een fiets met chauffeur gehuurd om in ander half uur de stad te verkennen. Om 14.00 uur nam ik weer de bus om richting Hoi An te vertrekken.

Hoi An:

Het paradijs voor shop verslaafde zoals ik! In dit stadje kan je alles laten maken wat je maar wilt. De dagen hier heb ik dan ook gevuld met shoppen en vooral met alles doorpassen bij de kleermaker. Ik heb dan ook een pakketje naar huis gestuurd van 12 kilo.
De laatste 2 dagen heeft het hier zo hard geregend dat de halfe stad is ondergelopen.

Nha Trang:

Zit nu in Nha Trang en ook hier regend het weer. De eerste dag dat we aankwamen was het nog mooi weer maar de laatste twee dagen heeft het ook hier nonstop geregend. Gister hebben we een boot tocht gedaan maar door de regen viel dat een beetje in het water. Morgen ga ik naar Dalat hopelijk is het daar wat beter weer.

Dikke kus

• 03 November 2007 - 09:18

Iris:

he eef!

wat balen van t weer zeg!hoop dat t snel beter wordt!t klinkt echt allemaal super joh, goed bezig eef! en je hebt je al weer helemaal los geshopt daar?! ben benieuwd wat je allemaal hebt aan geschaft :-)

hier niet echt veel bijzonders....door de weeks gewoon werken en in t weekend zoveel mogelijk leuke dingen in 2 dagen stoppen....met als gevolg dat je elke week weer moe aan je nieuwe week begint...t weekend moet echt uit 3 dagen gaan bestaan!

he meis heel veel plezier de aankomende periode en hoop snel weer meer te kunnen lezen. kus

• 04 November 2007 - 10:28

Myke En Arie:

Ha Eef!

Het ziet eruit alsof je het leuk hebt. Kan ook bijna niet anders daar met allemaal leuke mensen, mooie dingen en dan ook nog kleine kinderen die kleren voor je maken. Lekker geregeld.

Geniet van alles, kus van ons.

PS: wat is ons cadeautje?

• 04 November 2007 - 16:23

Reinder En Roelie:

Wat een leuke foto"s. Erg leuk om zo je reis een beetje mee te beleven! Nog heel veel plezier en we blijven kijken! Veel liefs en groetjes ook van Anke en Maartje en een poot + lik van Juno doei

• 05 November 2007 - 09:38

Julia:

hi eef!
    mooie foto van die schildpad zeg. Heel erg lief van je dat je helemaal in timboektoe toch nog aan me hebt gedacht met een hyves-berichtje en een smsje!! echt heel leuk :D :D vond het natuurlijk heel jammer dat je er niet bij was, maar je houdt het taartje tegoed!! mis je, xx

• 05 November 2007 - 17:38

Babette:

He lief, ik heb eindelijk internet dus kan ik ook een keer en berichtje achter laten! Het klinkt echt super, wel jammer van de regen, is het er seizoen voor of zo :-). Nou lief geniet er van, maar komt wel goed geloof ik, en als je terug bent kom ik bij je winkelen want je hebt ook vast wel wat miskopen gedaan ;-).
    Dikke kus Babbel

• 12 November 2007 - 08:20

Linde:

He Eef,

Een beetje late reactie dit keer. Het klinkt nog steeds superleuk allemaal. Regen is jammer maar geen ramp lijkt me, lekker shoppen dus. Hier is de hersft echt begonnen, echte storm gehad van de week.

Ben benieuwd naar wat je allemaal nog gaat doen en beleven daar.

Liefs,
    Linde

• 16 November 2007 - 09:47

Elselien:

Schattie!!
    Tijd voor nieuwe foto's denk ik. Wil we weer wat zon en lekker weer zien!! T is hier koud! Waar zit je nu? Nog met die meisjes of toch alleen verder gegaan? Al een rolkoffer aangeschaft?! Enjoy!! KUS